Het bestuur van de Bene League heeft na overleg met de halve finalisten en beide aangesloten bonden het besluit genomen de competitie per direct te beëindigen.

 

Voorzitter Pascal Nuchelmans van de Bene League: "Het is een enorm ingrijpend besluit om te nemen, maar door de actualiteit was dit onvermijdelijk geworden. We nemen onze verantwoordelijkheid richting spelers, begeleiders en supporters. De Beneleague, de RBIHF en IJshockey Nederland hebben hier intensief contact over gehad en in gezamenlijkheid het besluit genomen dat we alles voor dit seizoe...

Posted on March 12, 2020 at 12:01 by PD

Tijdens de wedstrijd om het Nederland kampioenschap tussen Heerenveen en Den Haag zijn een aantal incidenten automatisch of via de tuchtcommissie van IJNL bestraft. Deze straffen zijn conform reglement door de BeNe League overgenomen.

 

Voorafgaand aan het seizoen hebben de BeNe League, IJNL en KBIJF het reglement aangepast om ongewenste voorvallen uit het verleden te voorkomen. De regel is dat men elkaars straffen overneemt. Dat is tevens met de clubs gecommuniceerd.

Desondanks was er enige onduidelijkheid over de uitvoering van de straffen,...

Posted on March 6, 2020 at 15:46 by PD

Met nog slechts enkele wedstrijden te spelen voordat de Play Off's beginnen is het misschien tijd voor een opfris cursus.

 

Om misverstanden te voorkomen zijn enkele regels, die gelden voor de bepaling van het PO wedstrij...

Posted on February 29, 2020 at 09:18 by PD

In het laatste weekend van de competitie tussen teams uit de BeNe League en Regional Liga West hebben de Beren uit Neuwied zich ten koste van Microz Eaters Limburg verzekerd van de eerste plaats in de eindrangschikking. Ze zijn daarmee wi...

Posted on January 11, 2020 at 09:52 by PD

In de eerste wereldoorlog viel ook de Leuvense Sint Pieters Kerk ten prooi aan het oorlogsgeweld. Daarbij werd ook het klokkenspel verwoest. Historisch onderzoek bracht aan het licht dat hierbij ook soldaten uit Neuss waren betrokken.

Posted on November 25, 2019 at 12:55 by PD

Navigation

 Next »Page 1 of 2