In het laatste weekend van de competitie tussen teams uit de BeNe League en Regional Liga West hebben de Beren uit Neuwied zich ten koste van Microz Eaters Limburg verzekerd van de eerste plaats in de eindrangschikking. Ze zijn daarmee winnaar van de Inter Regio Cup.

 

Aanleiding voor de IRC ligt was wens van meerdere clubs om meer wedstrijden te kunnen spelen tegen teams van buiten hun eigen competitie. Tevens een mooie gelegenheid om aan elkaar te snuffelen en te bezien of er toekomst is voor een verdere vorm van samenwerking.

De deelnemend...

Posted on January 11, 2020 at 09:52 by PD

In de eerste wereldoorlog viel ook de Leuvense Sint Pieters Kerk ten prooi aan het oorlogsgeweld. Daarbij werd ook het klokkenspel verwoest. Historisch onderzoek bracht aan het licht dat hierbij ook soldaten uit Neuss waren betrokken.

 

Lees verder in bijgevoegd document

Posted on November 25, 2019 at 12:55 by PD

Het zal menigeen wel zijn opgevallen dat er enkele regels zijn veranderd. Zowel organisatorisch als ook op het ijs.

 

In de bijlage een selectie van de meest opvallende veranderingen uit onder andere...

Posted on October 22, 2019 at 19:12 by PD

Eindelijk, het competitie rooster is er!!! Met op het laatste moment de toevoeging van een onverwachte Inter Region Cup, een mini competitie tussen BNL en Duitse Regional West teams, liep de publicatie van het rooster vertraging op.

Posted on August 25, 2019 at 12:00 by PD

BeNe League: Meer ijshockey wedstrijden in nieuw seizoen.

 

Terwijl de BeNe League zich gaandeweg verder ontwikkelt zien we dat er onder deelnemende teams verschillen zijn in ambitie en mogelijkheden.

...
Posted on August 12, 2019 at 17:08 by PD

Navigation

 Next »Page 1 of 2