Tijdens bijeenkomsten van BeNe League clubs en BeNe League bestuur  is meermaals aandacht gevraagd voor het reduceren van onderlinge kwalitatieve verschillen, zin of onzin van een gentlemen's agreement, aanvangstijdstippen van wedstrijden en het transferreglement.

 
Een werkgroep met een viertal clubbestuurders heeft de handschoen opgepakt en een advies aan het BeNe League bestuur voorgelegd.       Klik op read more voor more

 

Posted on March 8, 2019 at 18:55 by PD

In het tweede weekend van maart starten de play-offs om het kampioenschap van de BeNe League, de belangrijkste prijs van het ijshockeyseizoen. De route naar deze titel gaat via de kwartfinales, de halve finales en tenslotte de finale.

 

De eerste 2 PO ronden worden in een best of 3 gespeeld, de finale in een best of 5. In de kwartfinales spelen de nummers 1 en 8, nummers 2 en 7, nummers 3 en 6 en nummers 4 en 5 tegen elkaar. De winnaars worden respectievelijk A, B, C of D genoemd. In de halve finale speelt A tegen D en B tegen C.

In elke r...

Posted on February 26, 2019 at 12:40 by PD

Op 22 februari was er een probleem met de synchronisatie van de live sheets. Daarvoor onze excuses.

Er wordt momenteel druk gekeken wat de oorzaak van dit probleem is. Ondertussen zijn de wedstrijdsheets van beide wedstrijd hieronder toe...

Posted on February 23, 2019 at 09:40 by PD

Er is soms onduidelijkheid over de competitie opzet. Het Speelreglement geeft hierover uitsluitsel.

 

Naar aanleiding van vragen over het verloop van een best of three/five serie het volgende:

In play-offs (beker en...

Posted on January 9, 2019 at 11:39 by PD

Op 6 december werd op last van de burgermeester van Heerenveen de ijshockeyhal van Thialf per direct gesloten. De reden: Men kan niet garanderen dat de constructie van de hal veilig is.

 

Op 19 december is er een trekproef ge...

Posted on December 19, 2018 at 19:13 by PD

Navigation

 Next »Page 1 of 3