Live stream Zoetermeer WIN-WIN Live stream Zoetermeer WIN-WIN

De thuiswedstrijden van Zoetermeer Panters worden sinds enige tijd live uitgezonden. Een samenwerkingsverband tussen de Panters en ONC Parkdreef VMBO Totaal.

 

Bij ONC Parkdreef in Zoetermeer kunnen leerlingen zich ondermeer bekwamen in het maken van heuse professionele video producties. Of het nu camerawerk is, regisseren van de opnames of het monteren van de eindproductie: Het kan allemaal!

Mooi is het dan dat de Zoetermeer Panters en de leerlingen van ONC Parkdreef elkaar in een Win-Win kunnen vinden, waarbij de leerlingen de theorie tijdens ijshockey wedstrijden in de praktijk kunnen brengen en de Zoetermeer Panters vervolgens hun wedstrijden live kunnen streamen.

En het is niet zomaar een stream. De leerlingen werken met 5 camera’s die op verschillende posities hun deel van het spel coveren, een regisseur die aanwijzingen geeft en de beelden schakelt, een commentator die de beelden van de wedstrijd aan elkaar praat en dan achteraf ook een montage die voor een perfecte samenvatting zorgt.

In één woord: Geweldig!

 

Posted on October 30, 2018 at 09:25 by PD

News archive