SEIZOEN Seizoen 2019-2020 SEIZOEN Seizoen 2019-2020

Terwijl veel Nederlanders en Belgen nog aan hun naderende vakantie denken gaat het nieuwe ijshockeyseizoen voor de BeNe League officieel op 1 juli van start. Een puur theoretische datum, want de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn vanzelfsprekend voor clubs en organisatie al lang geleden begonnen.

 

Mondjesmaat worden ook contouren van teams en competitie zichtbaar. Clubs zijn druk bezig met hun selectie. De BeNe League wil in juli al zicht hebben op een concept versie van het nieuwe competitierooster. Daartoe zal gebruik worden gemaakt van de diensten van de  instantie die ook de software levert voor enkele gerenommeerde ijshockeycompetities.

Voor het nieuwe seizoen hebben zich de volgende teams ingeschreven: Antwerpen, Geleen, Heerenveen, Herentals, Leuven, Luik, Mechelen en Nijmegen. Amsterdam had eerder te kennen gegeven geen team meer op de been te kunnen krijgen.

Hoe het definitieve plaatje er uit zal zien, hoe het nieuwe competitierooster er uit zal zien: We hopen snel meer duidelijkheid te kunnen geven.

Posted on June 17, 2019 at 23:31 by PD

News archive