INTER REGIO CUP VOOR DIE BAREN NEUWIED INTER REGIO CUP VOOR DIE BAREN NEUWIED

In het laatste weekend van de competitie tussen teams uit de BeNe League en Regional Liga West hebben de Beren uit Neuwied zich ten koste van Microz Eaters Limburg verzekerd van de eerste plaats in de eindrangschikking. Ze zijn daarmee winnaar van de Inter Regio Cup.

 

Aanleiding voor de IRC ligt was wens van meerdere clubs om meer wedstrijden te kunnen spelen tegen teams van buiten hun eigen competitie. Tevens een mooie gelegenheid om aan elkaar te snuffelen en te bezien of er toekomst is voor een verdere vorm van samenwerking.

De deelnemende teams zijn onderling redelijk aan elkaar gewaagd. Met nog 4 wedstijden te spelen is bijna 40% van de wedstrijden geëindigd met een verschil van slechts 1 doelpunt.

De strijd om de titel ging uiteindelijk tussen de teams van Neuwied en Geleen, welke beide voorafgaand aan de wedstrijd evenveel verliespunten hadden. Neuwied had één wedstrijd minder gespeeld, dus moesten de Eaters persé winnen om de cup mee naar huis te kunnen nemen.

Aan het einde van de wedstrijd kwam Neuwied als winnaar uit de strijd en mocht de captain uit handen van de vertegenwoordigers van EHV-NRW, IJNL en KBIJF de beker in ontvangst nemen.

Posted on January 11, 2020 at 09:52 by PD

News archive