WEDSTRIJDKALENDER 2018-2019 WEDSTRIJDKALENDER 2018-2019

De zweetdruppels als gevolg van het puzzelen en de hittegolf zijn opgedroogd, de laatste opmerkingen van de clubs zijn verwerkt. De wedstrijdkalender voor de BeNe-League en bekercompetitie 2018-2019 is klaar.

De intentie was dat alle teams gelijktijdig de voorronde van de bekercompetities konden afsluiten. Als gevolg van diverse beperkende omstandigheden is er toch uitloop bij sommige teams, maar iedereen is eind november klaar met de voorrondes voor de beker.

De BeNe-League competitie begint in het tweede weekend van november. Na de kerstdagen is er een break van 1 week. Dan worden de halve finales van de Beker gespeeld. Een tweede break is het eerste weekend van februari, het weekend waarin op zaterdag de Belgische en op zondag de Nederlandse bekerfinales worden gespeeld.

De 2 andere prijzen worden in maart verdeeld. In het eerste weekend staat de Final 4 gepland, daarna de kwart- en halve finales van de BeNe-League in een best of 3. Er is goede hoop dat de finalereeks in een best of 5 zal worden gespeeld.

Het BeNe-League competitieteam wenst iedereen een aantrekkelijk en sportief ijshockey seizoen toe.

Posted on August 12, 2018 at 12:11 by PD

News archive